Διεθνείς Συνεργασίες

Υπάρχει τρόπος να κερδίσει κάποιος χρήματα από τις αγορές εκατομμυρίων ανθρώπων που ήδη ψωνίζουν σε όλο τον κόσμο;

Η απάντηση είναι ΝΑΙ!

Μια μεγάλη ευκαιρία υπάρχει αυτή την στιγμή, ώστε κάποιος να κερδίζει χρήματα από τις αγορές που ήδη γίνονται σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Ο τρόπος που μπορεί κάποιος να το επιτύχει, αποτελεί την μεγαλύτερη επιχειρηματική ευκαιρία για τον καθένα από εμάς. Ας δούμε όμως πρώτα, πως έχουν τα πράγματα σήμερα.

Η επιχειρηματικότητα αλλάζει, διαφοροποιείται και διαμορφώνεται με βάση τις τάσεις που κυριαρχούν στην αγορά. Ο στόχος της κατανάλωσης μεταβάλλεται και ο καταναλωτής θέλει να έχει περισσότερα οφέλη από τις αγορές του. Σκοπός είναι ο πελάτης να νοιώθει ευχαριστημένος κι ευτυχισμένος από κάθε του αγορά!

Πως το πετυχαίνετε αυτό;

Με το καλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πιστών Πελατών, που ανταμείβει με επιστροφή μετρητών κι έξτρα προνόμια τους καταναλωτές, πετυχαίνοντας αποδεδειγμένα αύξηση πελατείας και τζίρου των επιχειρήσεων, καθώς και μείωση του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Κάθε επιχειρηματίας που συμβάλλει την επιχείρησή του σε αυτό το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πιστών Πελατών, έχει τη δυνατότητα να συνεργάζεται με πολύ μεγάλα αθλητικά σωματεία, μεγάλες αλυσίδες και φορείς, που επιθυμούν να επιβραβεύουν τους φιλάθλους τους, τους υποστηρικτές και τα μέλη τους.

Η δωρεάν κάρτα CASHBACK WORLD πλέον μοιράζεται μαζικά κατά χιλιάδες, και εκατομμύρια άνθρωποι – καταναλωτές συνδέονται Δωρεάν με το συγκεκριμένο Πρόγραμμα επιβράβευσης, απολαμβάνοντας επιστροφή μετρητών από τις καθημερινές τους αγορές κι έξτρα πόντους εκπτώσεων.

Οι συμβεβλημένες στο δίκτυο χώρες, βρίσκονται στην 3η φάση ανάπτυξης τους. Μεγάλα αθλητικά σωματεία αυτών των χωρών, αλυσίδες και πολλοί φορείς και ινστιτούτα, έρχονται σε συνεργασία και διανέμουν την Δωρεάν κάρτα μέλους. Έτσι, δημιουργούνται εκατομμύρια μέλη που θα συνδεθούν δωρεάν με το πρόγραμμα. Αυτά τα μέλη θα έχουν να λαμβάνουν έξτρα επιστροφή χρημάτων και πόντους εκπτώσεων που μπορούν να εξαργυρωθούν στις επιχειρήσεις των 47 χωρών.

Η λογική του προγράμματος, έχει ως εξής :

  1. Το μεγάλο αθλητικό σωματείο δίνει ΔΩΡΕΑΝ την κάρτα στους φιλάθλους της.
  2. Όλοι οι φίλαθλοι ξεκινούν να κάνουν αγορές στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις του δικτύου, που σημαίνει τζίρος για τις επιχειρήσεις.
  3. Ταυτόχρονα με τις αγορές, ο πελάτης κερδίζει τα προνόμια του προγράμματος (επιστροφή χρημάτων & πόντους εκπτώσεων).
  4. Το σύνολο των αγορών που προκύπτουν απ’ τις αβίαστες καθημερινές αγορές συγκεντρώνονται σε ένα Cloud τζίρων.
  5. Το σύνολο των πόντων που μαζεύονται μέσα στο Cloud, μοιράζεται σε μερίδια και διανέμεται σε αυτούς που θέλουν να συμμετάσχουν μέσω χρηματοδότησης (crowd founding) στην ανάπτυξη του Project διαμέσου των μεγάλων αυτών συνεργασιών.

Η παγκόσμια αγορά μοιράζεται και ανακατανέμεται. Η ιδέα αυτή, αποτελεί την μεγαλύτερη επιχειρηματική ευκαιρία γιατί συμβαίνει ΤΩΡΑ και συμβαίνει ήδη σε 47 χώρες.

Ο Warren Buffet είχε πει :

Whatever you like to do, make it a hobby and whatever the world likes to do, make it a business.

Δηλαδή…
«Ό, τι σου αρέσει να κάνεις, κάνε το χόμπι και ό, τι θέλει ο κόσμος να κάνει, να γίνει  η επιχείρηση σου».

Σε αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο, μπορεί να δραστηριοποιηθείτε χωρίς ρίσκο αλλά με μεγάλη επιτυχία, διότι αυτό το μοντέλο λειτουργεί ήδη σε 47 χώρες. Η δυνατότητα κερδών είναι απεριόριστη, αφού μιλάμε για μερίδιο από αγορές του παγκόσμιου τζίρου.

Το ερώτημα είναι :
Θα θέλατε να μάθετε πως μπορείτε να κερδίζετε από όλες τις αγορές που ήδη συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο?

Mπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας!

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας!

Οι όροι και οι προϋποθέσεις μας είναι απαραίτητοι για την εκτέλεση των υπηρεσιών μας.

Ζητάμε από εσάς να σας κρατάμε ενήμερους για τα νέα του my benefit

9 + 5 =